ПЛАНИНАРСКИ ДОМ СТРАЖИЛОВО

 

Планинарски дом Стражилово се налази на североисточном делу Фрушке горе, усамљен у предивној стражиловској шуми, шест километара од Сремских Карловаца.

Објекат располаже са великом салом, малом ТВ салом, клубом, комплетно опремљеном кухињом, четири купатила са топлом водом. На спрату се налазе четворокреветне и шестокреветне собе, укупног капацитета од 50 кревета.

ПД Стражилово

Напољу су осветљени терени за мали фудбал, бадминтон и одбојку, ботаничка башта (арборетум дрвећа и жбуња Фрушке горе), отворени амфитеатар (шумски биоскоп), пејнтбол терен и игралиште за децу.

Планинарски дом и његова околина су идеални за одржавање вишедневних семинара, едукација, мотивационих тренинга, „тим билдинг“ акција и школа у природи, као и једнодневних излета у природи и обилазак фрушкогорских знаменитости. Дом има струју и воду (техничку), а на њему се можете окрепити уз кафу, чај, пиво, сокове и домаће карловачко вино, бермет и ракију...

АКТИВАН ОДМОР

 

Шире окружење планинарског дома представља Национални парк Фрушка гора која нуди којекуде могућности када је у питању планинарење, трчање и планински бициклизам, са великим бројем добро обележених планинарских стаза и путева.

Много домаћих и међунарадних такмичења у орјентирингу и монтбајкингу се одржава на овим теренима. Ту су и једнодневни излети у природи, обилазак фрушкогорских манастира и знаменитости.

sport recreation

По потреби се организује водичка служба, сафари, курсеви из орјентације у природи, брању и употреби лековитог биља, предавања о реткој и заштићеној флори и фауни Фрушке горе, гљивама, митовима и легендама Срема...

Планинарски дом и садржаји у његовој околини су идеални за одржавање вишедневних семинара, едукација, мотивационих тренинга, „тим билдинг“ акција и школа у природи. Осветљени терени за фудбал, одбојку и бадминтон употпуњују понуду спортских активности.

table tennis sport

Паралелелно са овим активностима, сви заједно започињемо и медијску кампању у којој ћемо покушати да путем добровољних прилога сакупимо неопходна средства за обнову Планинарског дома. У Ерсте банци је отворен наменски рачун за обнову Планинарског дома „Стражилово“ уништеног у пожару 2011.

На званичном сајту Планинарског дома „Стражилово“ www.strazilovo.org ће бити приказана имана свих физичких и правних лица која буду помогла обнову, као и све фактуре и плаћања која настану у том процесу, а све у циљу транспарентности целокупног поступка.

КАРТА - ПД СТРАЖИЛОВО

 


Погледај мапу детаљније

ГАЛЕРИЈЕ

 

ЛИНКОВИ

 
Sremski Karlovci grb opstina turizam vojvodina srbija grbekoloski centar grb ekonp Fruska gora nacionalni park grbturizam srbija grbe novine grb
pss grbps viline vode grbzeleznicar grbjelenak grb
 
 • namenski racun

 • ДОНАТОРИ

 • КОНТАКТ

  • АДРЕСА: Стражилово бб, 21205 Сремски Карловци
  • ТЕЛЕФОН: 063/526638 Жељко 063/8079337 Бране
  • Е-MAIL: strazilovo@yahoo.com
  • КООРДИНАТЕ: 45°10'21"N 19°54'46
 • КАКО СТИЋИ...

 • МАПЕ

   Ауто-карта Србије

   Ауто-карта Војводине

   Ауто-карта Фрушке горе

   Карта Фрушке горе

   Карта маратона

   Ознаке и маркације

 • ПРИЈАТЕЉИ

   Erste bank Srbija

   sim novi sad srbija

   Eding plus Novi Sad

   bukvalist bukva list

   pokret gorana

   ekoloski centar eko centar

 • СЕРВИС